Tárcán kínálom

Alapító szerkesztő: Ésik Sándor Társszerkesztő: Standovár Ágota Tárcáink célja nem csak az olvasó szórakoztatása, személyes jellegű műfaj. Az ilyen írásokat egy régi-vágású újságban a lap alján hozták, desszertként a vonal feletti nehezen emészthető cikkekhez. Az itt közölt darabokhoz tehát képzeljen hozzá az olvasó egy színvonalas sajtóterméket alapos elemzésekkel, tényfeltáró, leleplező riportokkal. Vagy ne... ******************************Kattintson a Címkék után a szerző nevére és olvasson a blogban korábban megjelent műveiből!

Címkék

andré ilona-ibolya (5) antal anikó (16) arany piroska (6) balku lászló (9) balogh adrienn (1) balogh géza (25) baracsi endre (1) béke zsanett (1) bódi katalin (20) boldogh dezső (1) borbély balázs (3) b tóth klári (21) csabai lászló (10) csengődi péter (44) cserbakőy levente (8) csupor béla (2) czimbula novák ibolya (3) dávid józsef (4) deák-takács szilvia (3) debreczeny györgy (7) dinók zoltán (9) dunai andrea (2) ésik sándor (54) farkas józsef (1) farkas molnár péter (17) fehér noémi (1) filip tamás (1) fülöp gábor (4) gaálné lőrinczi éva (3) galambos lajos (1) gáspár ferenc (1) habony gábor (6) hajdú erika (5) hajdu sára (1) hargitai ildikó (4) hornyik anna (1) huba ildikó (2) illés zoltán (12) janáky marianna (2) jónás ágnes (1) juhász zsuzsanna (3) k. rados marcella (2) kácsor zsolt (6) kántor zsolt (15) karádi zsolt (5) kecskeméti zsuzsa (8) kiser edina (13) kiss gréta henriett (1) kiss péter (1) kis mezei katalin (2) koch zsófia (1) kovács kinga (1) kováts judit (3) köves istván (1) kukuts csilla (3) kulcsár (1) kulcsár attila (68) ladányi fedák enikő (1) lajtos nóra (5) lampl zsuzsanna (7) láng judit (1) m. szlávik tünde (47) margittai h. ágnes (8) merényi krisztián (1) mirtse zsuzsa (5) molnár péter (29) mórotz krisztina (4) nagy (1) nagy farkas dudás erika (13) nagy istván attila (1) nagy norbert (1) nagy zsuka (5) nyolcas józsef (1) oláh andrás (3) onderó szilárd (1) onder csaba (1) orbók ildikó (2) ozsváth sándor (40) pataki zsuzsanna (1) pénzes ottó (1) péter béla (13) petrozsényi nagy pál (26) piró m. péter (1) piro m. péter (8) rácz lilian (2) rácz tibor (1) radnó györgy (13) réti jános (14) rimóczi lászló (14) rusai márta (1) ruszó marietta (1) seres ernő (3) simon adri (3) somorčík sz. rozália (27) sonkoly istván (1) standovár ágota (14) szakonyi gabriella (1) szalóki emese (1) szeifert natália (3) székely-nagy gábor (1) széll zsófia (2) szép szilvia (3) szilágyi erzsébet (2) szilágyi rohini (1) szőke imre (5) szombati gréta (4) szondi erika (2) szuhár csilla (1) t. ágoston lászló (1) tamás tímea (2) tornyi ferenc (10) turányi tamás (21) vajdics krisztina (5) váradi andrás (3) vaskó ilona (30) venyige sándor (3) veres roland (2) zajácz d zoltán (4) zápor györgy (9) zilahy tamás (5) zoltay lívia (1) attila (1) zsuka (1) Címkefelhő

Tárcáink kedvelői a nagyvilágban

Friss topikok

  • M Szlávik Tünde: A huncut rigmus megfejtése maga is magyarázatra szorul: az esztováta (eszteváta, osztováta) olyan ... (2021.09.25. 17:23) A régi öregek, avagy pajzán történetek
  • Arany Piroska: Isten éltessen Vaskó Ilona! Nagyon tetszik a születésnapi monológod! Nekem is mostanában lesz az ... (2021.02.12. 11:37) Február tizenegy
  • csokosszaju: szia, mit tudsz Hófehérkéről? (2020.09.27. 23:02) Az örök menyasszony
  • bohmjo: Ez nagyon jó! Ahogyan a szavak és tettek újra és újra teljesen új értéket és hangulatot kapnak, a... (2020.09.05. 15:01) Tivadar
  • M Szlávik Tünde: @Farkas Molnár Péter: Köszönöm, Péter! Tárcát is hozhatnál magaddal... :) (2020.08.16. 16:46) Majom a köszörűkövön

Linkblog

Most olvassák

Életkép, vázlat, rajz, csevej... M. Szlávik Tünde blogja

2013.03.09. 18:00 Ésik

Beás lett a keze

Címkék: rimóczi lászló

Írta: Rimóczi László

 


Időszámításunk után 2013. május harmonikán Böing Gellért költő beült Agip Beatrix felolvasóestjére. Ma Agip Beatrix prózanő osztja meg magát. Prózanő és kiadóvezető. Nagy a szája. Jó az étvágya. Nagyon fel van öltözve. Agip Beatrix megkezdi művét. Hasít. Zeng. A felolvasás alatt a mindig irigy költőfiú, Böing Gellért irigykedve súgja oda szomszédjának:
− Figyeld a Kóspallaghy arcát…ott… az az ősz fej az. Doktor. Nem…! dehogy belgyógyász, hanem történelmészeti. 21 kötetes. Az a jó írás, amit Kóspallaghy doktor csukott szemmel hallgat végig. Az a frankó írás, na. Nem ez! Ennek a csajnak csak azért adták ki a szendergős pornókötetét, mert meg akarják dugni.
Beatrix nem zavartatta magát, nem is hallotta a mamlasz költőcske kijelentését, csak szavalt:
Lassú, érzéki szex vette kezdetét, teljesen meztelenül, lüktető erotikával fűszerezve. Ez a latin macsó górcső alá vette a pici szájamat, míg az övé hol elszaladt, hol visszatért a mellkasomtól a talpam ujjáig. Szenvedélyes piszkos tánc volt ez, sok szeretkezéssel: ő egyetlen türelmetlen mozdulattal tépte le rólam könnyed nyári selyemruhámat, mint a csomagolópapírt egy jóízű svájci csokoládéról. Nézte a gyönyörű, de zamatos testemet − a fülemet, az orromat, a szájacskámat. Üde kis lábával úgy kalimpált körülöttem, mint aki nagyon szeret szexelni! A férfi nemi pénisze szédületes vehemenciával döfködött befelém, a síkos, kivilágítatlan barlangomba, mintha mohón keresne valamit. Egyre gyorsabban döfködött, mintha egyre mohóbban keresne valamit. Nagyon látszott, hogy komolyak a szándékai. Meg is szagolt mindenhol. Végül együtt pulzáltunk, mint két szerelmes csimpánz.
− Ugye, ha majd befejeztük ezt, csináljuk még egyszer, ugye? – kérdezte a férfi.
− Hogyne – hangzott a szenvedélyes válasz! − Részemről a megtiszteltetés. Köszönöm!
− Váljék egészségedre!
Ezután többször szerzett örömet számomra a nemi szervével, majd ismét, s ismét egymásba csavarodva lüktettünk, mint valami hosszú, forró emberkukac. Az ő nemi szerve hívogatóan csalogatott, mint valami ritka, egzotikus tengeri állat. Szilaj paripaként vetette magát kéjvölgyembe, ahol már vártam. Vágyam forró leheletként csapódott a férfi szemüvegére, amit még izélés közben sem vett le. Kínosan kíváncsi nyelvemmel hosszasan elidőztem selymes, kivakaratlan bőrén, majd 5 csillagos orális élményben részesítettem. Végül folyékony gyönyörét a mellkasomra és a hajamra bocsátotta. Reggel petyhüdten döglöttünk egymás mellett, mint két szerelmes csimpánz.
Bea befejezte a felolvasást, és lehunyta a szemeit. Senki nem találgatta, mire gondol a szerző. Taps oszt jó’van. Ekkor kattant be Gellért. Három durva kérdést tett fel a prózanőnek, aki visítva, hogy na ő ezt nem hallgatja tovább, a kijárat felé robogott, ahol Gellért már könnyebben becserkészhette. Elgáncsolta, a nő pedig nekiesett az egyik könyvespolcnak, beütötte a fejét, és elájult. Az eszméletlenség értékes pillanatait kihasználva Gellért elkezdte kibelezni őt. Szépen, mint nagyanyja a halat. Erre már a moderátor is felébredt, eldobta a mikrofonját, és szaladt oda hozzájuk, szorosan a nyomában egy harmadkötetes költő, meg a pogácsát majszoló, görnyedt Kóspallaghy doktor. Meg akarták állítani a tébolyultat, de megállt ő magától is. − Ne féljetek! – kiáltotta Gellért – Igazam van! Ő az áruló! Ellenségünk. Ugyanis nem ember, hanem robot. Egy robotnő. Kémrobotnő. Robotnőkém. Azért jött, hogy beépüljön a szép hazai irodalomba, és masszívan megvesse géplábait. Nézzétek, bebizonyítom!
Azzal benyúlt a résen, amit Beán nyitott, és elkezdett belőle kipakolni. Diadalmasan eléjük tartotta a zsákmányt:
− Tessék, nézzétek, csupa műszer. Mondom, hogy nem ember ez.
Iszonyatot látott a tekintetekben. Iszonyatot látott a saját tekintetében is.
Mert nem műszer volt az, csak sima humánalkatrész, mint bármely rendes emberben. Gellértnek Beás lett a keze. Összekente magát vele.
Több ideje már nem volt, mert rávetette magát az irodalmi közélet, a krém − a kánon főkánonjai −, és széttépték őt. Tárgyalni akkor már nem lehetett velük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarcankinalom.blog.hu/api/trackback/id/tr205124802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása